Nejnovější recenze ze sekce Tuhé lihy
- Dobrá cena , hoří dostatečně dlouho
- Smrdí a nejde zapálit.
Srovnám li tento Tuhý líh s Tuhým lihem který jsem používal na vandrech před rokem 1989 nemožné.Dřív jsem dal líh i s vařičem do ešusu a dalo se hned na něm vařit.Teď jsem to udělal a ešus nešel vymýt pro hrozný smrad a pak líh nešel ani zapálit.Líh jsem měl zabalený ve dvou sáčcích.Velké zklamání.
- Váží přesně jak má 200gramů
- obsahuje příbalový leták
- zapáchá, doporučoval bych obalit ještě jiným sáčkem
Neznám konkurenční nabídku alespon mohu potvrdit že se v sáčku nalézá přesně 200g což při váze 1 tablety (8g) odpovídá 25ks v PE sáčku s příbalovým letáčkem. Jsem spokojený.
- malé, kompaktní balení výška 10cm, půměr 3,5cm
- pevný materiál, víčko se nešroubuje ale i přesto je pevné
- nevzduchotěsný
- chybí necelých 5 mm na 7. tabletu
Tento produkt mi vyhovuje kvůli kompaktním rozměrům a dostačujícímu prostoru na palivové tablety i by mohl být o něco delší a vzduchotěsný vůči výparům ale i tak jsem spokojený.
- Funguje
- Dobrý poměr cena a výkon (při vaření na cestách)
- Špatně se zapaluje
- Je potřeba setřít spálený líh, jinak kompletně neshoří, zůstane asi 1/3 až 1/2 nespálená
Pro podpalování v krbu je lepší koupit PePo, pro vaření je zase mnohem lepší koupit tuhý líh od firmy Esbit. Výhoda je především velmi dobrý poměr cena/výkon
ještě jsem nezkusil,teprve mě trek čeká.
- Na cesty OK
- prima produkt pro použití na výlet, kde není možnost uvařit si kávu jinak
Na esus plny vody budete potrebovat 4-5 tablet.
Na podpal dobry.
Nečoudí, je velmi výhřevný.
- Je to pouze podpalovač, jak je uvedeno na nádobě. Pro vaření absolutně nevhodný. Nevím jak to může někdo vychvalovat. Jedna kostka neuvádí ani 1/4 litru vody v domácích podmínkách, bez větru. Voda začne jen vzlínat a dosáhne max 95 °C a je určitě známo, že voda nabraná z relativně čistého zdroje se musí převařit aspoň několik minut.
- Tyhle kostky nejsou ani schopny hořet, protože se z nich musí během hoření škrábat ohořelý povrch, jinak mají tendenci uhasnout. Kostka ani neshoří celá, vždy určitá nevyhořelá část zůstane a navíc její čazení špiní nádobu mastným černým mořem.
To se zase výrobce jednou vyznamenal.
Kdo tohle mohl schválit do prodeje, tomu by patřilo.....
Perfektní výhřevnost, dokonale vyhoří celá tableta.
super komunikace expres dodání
- dobrý plamen
- dražší
- vydatný plamen
- dražší
- dobrý poměr cena/výkon
Tento tuhý líh má dobrou kvalitu, neprská při hoření. Dobrá je velikost koleček. Na třech tabletách se uvaří 1 litr vody.
- Velice dobrá cena s ohledem na množství v balení
- Nevím
Zakoupil jsem si ho do skládacího polního vařiče na tůry a musím uznat, že za tu cenu perfektní věc.
nejlevnejší
nejlevnejší
Zobrazuji 181 - 200 ze 258 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...13 Další »